Asuntonäyttöjä ja vaimo yllättää

Asunnon mentyä myyntiin, kiinnostusta asuntoa kohtaan on ollut. Yksityisnäyttöjä on pidetty ja yleisessäkin näytössä on käynyt mukavasti väkeä, mutta vielä ei olla kauppoja hieromassa. Jos jotain positiivista tästä myynnistä löytyy, niin asuntoa tulee siivottua usein. Asunnon siivoaminen ei kuitenkaan ole mitään helppoa kolmen alle kouluikäisen ja yhden koiran pyöriessä jaloissa, sitä mukaan, kun itse olemme jonkun paikan saanut siivottua. Yleensä kuitenkin aina siinä vaiheessa, kun olemme lähtemässä pois kotoa ja jättämässä sitä esittelyyn, niin itselle on tullut olo, että tästäkö olemme luopumassa. Hyvällä mielellä kuitenkin odottaa sitä, että asunto menee kaupaksi ja pääsemme suunnittelemaan uusia omia kuvioitamme asumisrintamalla.

Sari kyseli ennen näyttöjä, että saako talokirjat heittää roskikseen. En jostain syystä antanut lupaa. Tällä viikolla sitten sain yllättävän viestin ollessani töissä. Sari laittoi viestiä, että oli löytänyt meille mahdollisesti tontin ja talon, jonka siihen voisimme rakentaa... Tämä yllätti minut täysin, sillä en ollut aiemmin uskonut Sarin innostuvat rakentamisesta pienten lasten kanssa. Minut olikin aika helppo "ylipuhua" tähän ajatukseen, koska olin tätä jo aiemmin miettinyt ja laskeskellut tämän kannattavuutta.

Meille oli sovittu illaksi näyttö, joten tässä oli hyvä tilaisuus lähteä katsomaan kyseistä tonttia Nokian Harjuniittyyn. Tontin sijainti oli hyvä, mutta paikan päällä paljastui karu totuus, tontti ei ollut maastoltaan sellainen kuin me haluisimme. Se oli rinnetontti, jota joutuisi räjäyttämään ja siihen ei saisi sellaista pihaa, mitä me haluaisimme



Hetken harmituksen jälkeen jatkoimme ajelua Harjuniityssä ja tutkaillen Nokian kaupungin sivuilta myytäviä tontteja, bongasimme tontin, joka aiemmin oli ollut Mammutti taloille varattuna, mutta syystä tai toisesta vapautunut. Lapsille oli luvattu ruokailu Hesburgerissa, joten suuntasimme sinne, mutta tuo tontti jäi pyörimään kummankin mieleen. Tästä tontista puhutaan nyt päivittäin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maanrakennustyöt: Eteneminen ja kustannukset

Meille tuli Ecofloorin maakostea betoni: Miksi maakostea betoni?

Terassin rakentaminen: Etupihan terassi ja muutokset terassisuunnitelmiin

Kylpyhuone ja wc-laattavalinnat sekä seinäpinnat

Kymppitallin autokatoksen pystytys (osa 1)