Päätöksiä ja hyväksyttyjä päätöksiä

Nyt se on päätetty. Me rupeamme rakentamaan.

Viikonloppuna teimme päätöksen, että ostamme tontin ja kun oma nykyinen asuntomme on saatu myytyä, niin rupeamme rakentamaan. Tontin päätimme ostaa jo ennen kuin oma  nykyinen asuntomme on myyty, sillä halusimme varmistaa, että saamme sen tontin jonka haluamme.

Sunnuntaina lähetimme Nokialle hakemuksen tontin ostosta ja tiistaina saimme kaupungilta postia.


Kyseinen sunnuntai muodostui myös ratkaisevaksi sunnuntaiksi meidän tulevaisuuden suhteen muutenkin, ainakin jossain määrin. Sunnuntaina meillä oli viides yleinen näyttö. Yksityisiä näyttöjä pidettiin kuudet. Matkan varrella asuntoa kävi katsomassa 20 eri ostajaehdokasta tai muuten vaan asunnnosta kiinnostunutta. Sunnuntain näyttö jäi tämän asunnon osalta tällä kertaa viimeiseksi, sillä torstaina saimme ostotarjouksen. :) Perjantaina hyväksyttiin asuntokaupat. Myyntiaika  oli 50 päivää mihin tarvitsee olly tyytyväinen vaikka myydessä aika tuntuikin pitkältä, kun koko ajan joutui siivoamaan ja odotti tuleeko tarjousta vai ei. Keskiarvo myyntiajoissa Nokialla pyörii välittäjän tiedon mukaan siellä n. 90 päivän kieppeillä.

Viikon aikana siis tapahtui. Me päätimme, että seuraava kotimme on itse rakennuttamamme omakotitalo. Teimme päätöksen, että ostamme tontin, jolle alamme rakentamaan sitten joskus, kun oma nykyinen saatu myytyä. Lopulta asiat etenikin nopeasti, sillä sunnuntain näytöllä olleet löysivät rivariasunnostamme itselleen uudeen kodin ja heidän kanssa päästiin sopuun kaupoista. Nyt meidän pitäisi löytää uusi tilapäinen koti ja mieluusti Harjuniitystä, että E saa aloittaa syksyllä  koulun siellä, eikä tarvitse vaihtaa koulua kun uusi talomme valmistuu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maanrakennustyöt: Eteneminen ja kustannukset

Terassin rakentaminen: Etupihan terassi ja muutokset terassisuunnitelmiin

Meille tuli Ecofloorin maakostea betoni: Miksi maakostea betoni?

Kylpyhuone ja wc-laattavalinnat sekä seinäpinnat

Kymppitallin autokatoksen pystytys (osa 1)