Meillä on rakennuslupa!

Johtavalla rakennustarkastajalla on viikossa tietyt puhelinajat jolloin hänelle voi soittaa. Yksi tällainen aika on perjantaisin klo 10-11. Oman mielenrauhamme vuoksi päätimme, että soitan hänelle ja varmistan rakennuslupahakemuksemme tilanteen, kun se oli edelleen Lupapisteessä tilassa täydennettävä. Tietäisimme, jos siihen tarvitaan vielä jotain lisäselvityksiä.

Kellon viisarin värähtäessä kello kymmeneen, puhelin käteen ja soitto. Minun ei tarvinnut monella sanalla kertoa mistä asiasta soitan, kun puhelimen toisessa päässä päästiin selville asiastani ja todettiin, että hakemuksemme on pöydällä pinossa joihin on tehty myöntävä päätös. Meille on siis myönnetty rakennuslupa! Virallisesti tämä tulee Lupapisteeseen eräajon myötä maanantaina, mutta nyt voisimme oikeasti alkaa suunnittelemaan rakentamisen aloittamista.


Rakennuslupamme oli käsittelyssä yhteensä yhdeksän (arki)päivää. Nokialla on siis mahdollista saada rakennuslupa siinä kolmessa viikossa, josta olimme kuulleet. Me saimme sen kahdessa viikossa, vaikka jouduimme täydentämäänkin hakemusta.

Ärrimurrit ja hakemuksen täydennyspyynnöt veivät jo uskoa siitä, ettei meidän olisi mahdollista saada rakennuslupaa ennen lupakäsittelyn lomataukoa. Tietysti pieni toive oli koko ajan ja nyt se on totta!

Nyt sitten kohti seuraavaa vaihetta ja selvittämään milloin saamme aloituskokouksen järjestettyä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maanrakennustyöt: Eteneminen ja kustannukset

Terassin rakentaminen: Etupihan terassi ja muutokset terassisuunnitelmiin

Meille tuli Ecofloorin maakostea betoni: Miksi maakostea betoni?

Kylpyhuone ja wc-laattavalinnat sekä seinäpinnat

Kymppitallin autokatoksen pystytys (osa 1)