6 ihanaa ideaa Habitare-messuilta

Jatketaan blogissa vielä yksi postaus sisustusjutuilla, ennen kuin tulee tarinaa siitä, mitä tontilla tällä hetkellä tapahtuu. Emme siis ole vielä konkrettisesti sisustamassa, mutta ajatuksia on jo paljon!

Pääsimme viime viikonloppuna käymään kahdestaan Habitare messuilla. Odotin messuilta ehkä hieman enemmän jotain, mitä voisimme itsekin toteuttaa uudessa kodissamme. Odotin enemmän esimerkiksi tapettimalleja, lasten huoneen sisustusta ja joitakin tyylikkäitä, mutta edullisia vaihtoehtoja. Esillä oli paljon design-tavaroita ja vaikka ne ovatkin usein aika ihania, niiden hintalappu on monesti aika huikea. Tässä on kuitenkin 6 ihanaa ja kivaa ideaa messuilta, joihin ihastuin!

Tälläinen valaisinmalli on niin hieno! Nämä ovat Secto-merkkisiä ja näiden hinta on noin 700-800 euroa kappale. Näitä vastaavia löytyy monilta eri valmistajilta ja ehkä jotain tämän tyylistä haluaisin yhtenäiseen olohuone-keittiötilaan.


Meille tulee takka ja ihastuin näihin Muurlan puukoreihin! Aivan ihana! Ihmettelen nyt vain jälkeenpäin, että mistä näitä voi ostaa? Korissa on Muurlan logo, mutta en löydä niitä Muurlan nettisivuilta. Tietääkö joku?


Keittiö

Keittiöjutuista kirjoittelin jo aikaisemmin, mutta nostan siihen aiheeseen liittyen vielä pari ihanaa juttua. Alla olevassa kuvassa oleva valaistus laatikostan yläreunassa on hieno! Harmi, että meille ei tuollaista voi laittaa laatikoston mallin takia.


Sitten ruokapöydät! Meillä on hyvin palvellut, mieheni lapsuuden kodista saatu ruokapöytä. Se on kerran jo hiottu ja valkolakattu. Nyt pöydässä näkyy pienten lasten elämää ja varsinkin nuorimmainen lapsista on saanut siihen aikamoisia koloja aikaiseksi. Toki pöydän voisi käsitellä taas uudestaan, mutta olen jo pitkään haaveillut jonkinlaisesta lankkupöydästä. Messuilla oli esillä useampikin erilainen.


Lastenhuone

Meillä on kaikilla lapsilla Unipuun sängyt. Tällä hetkellä kaksi isointa nukkuu kerrosssängyssä, mutta meillä on ollut myös puoliparvi ja nuorimmaiselle on varastossa jatkettava Jatkopuu- malli. Niemen tehtaiden osastolla oli kiva idea kerrossängyn päädyn hyödyntämisestä! Olen nähnyt myös Unipuuhun sopivasta liukumäestä, mutta en ole varma myydäänkö niitä enää.



Olohuone

Ja sitten vielä olohuone....tätä meille ei aika suurella varmuudella tule, mutta olisihan tämä hieno! En tykkää videotykeistä sisustuksellisesti, mutta tämä versio kelpaisi kyllä! :)


Huomasithan edellisen postauksen meidän lasten huoneen suunnitelmista? :)


Kommentit

  1. Hämärä muistikuva tuosta puunkantojutusta on... Jossain näin arvonnan, jossa palkintona oli ehkä jotkut prototyypit ilman logoa. Oisko ollut niin uusi tuote, että tulossa vasta myyntiin. On kyllä nätti!

    VastaaPoista
  2. Voin mökkimatkalla piipahtaa Muurlan myymälässä (Muurlassa) ja katsoa onko näitä jo siellä saatavilla. Laitan raporttia parin viikon päästä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maanrakennustyöt: Eteneminen ja kustannukset

Meille tuli Ecofloorin maakostea betoni: Miksi maakostea betoni?

Terassin rakentaminen: Etupihan terassi ja muutokset terassisuunnitelmiin

Kylpyhuone ja wc-laattavalinnat sekä seinäpinnat

Kymppitallin autokatoksen pystytys (osa 1)