ARVONTA: Lippupaketteja OMAKOTI-messuille

Yhteistyössä Rakentaja.fi kanssa

Meidän raksalla on tapahtunut aika paljon viime aikoina, esimerkiksi talo sekä autokatos ovat saaneet tiilikaton päälleen. Myös lattiavalu käytiin tekemässä alkuviikosta. Meidän talolla käytettiin lattivalussa kuivabetonia, mikä onkin tosi mielenkiintoinen vaihtoehto! Meille tuli ecofloor maakosteabetoni, joka on ekologinen vaihtoehto valmisbetoniin nähden. Samaa betonia käytettiin myös varaston lattiavalussa. Mutta näistä tulee vielä myöhemmin omat postaukset!

Arvonta - OMAKOTI mesuille 25.-27.10.2019

Rakentamisprojektin aikana olemme käyneet enemmän messuilla kuin ikinä aikaisemmin yhdessä :) Kesällä kävimme asuntomessuilla ja syyskuussa Habitare-messuilla. Nyt suunnistamme viikon päästä OMAKOTI-messuille. Lähdemme hakemaan messuilta ideoita sisustukseen ja materiaalivalintoihin. Emme ole vielä täysin päättäneet esimerkiksi laattoja ja seinäpintoja. Keittiön materiaalit oli jo päätetty, mutta niitäkin vielä aiomme miettiä uudestaan ennen lopullista päätöstä.

Lue meidän messukäynneistä:



Saamme arpoa yhteistyössä @rakentajafi kanssa 3 x 2kpl lippupakettia OMAKOTI-messuille 25.-27.10.2019. Vantaan OMAKOTI-messut on rakentamisen, remontoinnin ja asumisen tapahtuma.

OMAKOTI-messujen teemana on rakentamisen ja remontoinnin rinnalla muun muassa talopaketit, sisäilma, lämmitysratkaisut, saneeraukset, sisustaminen, lämmitysratkaisut, sisustaminen, keittiöt, tontit ja kiinteistöt, katot, julkisivut, sisäilma, päästöttömyys, energiaomavaraisuus, kylpyhuoneet ja saunat sekä tulisijat.

Osallistumisohjeet arvontaan:
1. Tykkää Instagramissa tilistä @pikkuleijonat_rakentaa
2. Kommentoi, mikä messuilla kiinnostaa!
Tägää ystäväsi mukaan. Jokainen uusi tägäys uudessa kommentissa, on uusi arpa.

Osallistuminen päättyy 21.10.2019 klo 23.59. Voiton ehtona on yllämainittujen ehtojen täyttyminen. Instagram ei ole mukana arvonnassa. Voittajille ilmoitetaan 22.10.2019 ja heidän tulee reagoida 23.10.2019 klo 14 mennessä tai arvotaan uusi voittaja. Palkinto on sähköisessä muodossa.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maanrakennustyöt: Eteneminen ja kustannukset

Meille tuli Ecofloorin maakostea betoni: Miksi maakostea betoni?

Terassin rakentaminen: Etupihan terassi ja muutokset terassisuunnitelmiin

Kylpyhuone ja wc-laattavalinnat sekä seinäpinnat

Kymppitallin autokatoksen pystytys (osa 1)